Straderm® is een Italiaans merk dat van het bedrijf Research Lab Int, de leider in professionele cosmetische producten voor schoonheidssalons. Het centrum van onze productie en laboratoria is gevestigd in Veneto in het noordoosten van Italië.

Research Laboratory heeft meer dan 35 jaar ervaring in de Italiaanse en internationale cosmetica-industrie en produceert cosmetica en geneesmiddelen voor dermatologisch gebruik.

Hoge kwaliteitsnormen afkomstig uit de farmaceutische sector en actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid maken de formules van Straderm® uniek. Ze zijn ontwikkeld door specialisten op het gebied van dermatologie en cosmetologie en hebben daardoor een intensievere werking op huid en nagelplaat.

Straderm® is 's werelds eerste dermatologische lijn voor professionele manicures en pedicures, die op cellulair niveau werkt en alle esthetische problemen oplost.

Filosofie van het merk: maximale concentratie van natuurlijke actieve ingrediënten, gemak van professioneel gebruik, hoge efficiëntie en veiligheid.