RESET JEZELF

Ik help je terug luisteren naar wie je écht bent. Van daaruit nieuwe keuzes maken. Je relaties worden mooier als jij de verbinding met jezelf mooier en echter maakt.

Ademcoaching

Onze ademhaling beïnvloedt echter ons sympatisch en para-sympathisch zenuwstelsel. Te snel of niet diep genoeg ademen activeert de fight or flight modus in ons lichaam. Dit betekent een constante aanmaak van cortisol, dus:slecht slapen, hartkloppingen, constant gevoel van stress, prikkelbaarheid, slecht immuunsysteem (want ons lichaam rust niet meer), Dit betekent letterlijk dat zolang je niet correct ademt, het fysiek onmogelijk is voor jou om te ontspannen. Bij een burn-out zijn je energie-reserves letterlijk opgebrand. Je geest is op, je lichaam is op en toch komt er geen ontspanning, en het is net die ontspanning die zo hoog nodig is om te herstellen. Door langzaam en rustig (met je middenrif) te ademen activeer je het para-sympatisch zenuwstelsel. Dit maakt dat je rustig wordt, beter slaapt en sneller herstelt.

Relaxatiecoaching

Relaxatiecoaching is een vorm van coaching die je leert lichamelijk en mentaal tot rust te komen. Daarbij gaat het om verlichting van de stress en spanningen op het moment van de sessie, maar je wordt ook aangespoord om te evolueren naar een meer permanente staat van kalmte.
Het doel is dan ook zelfzorg. Je leert ook naast de coaching sessies te ontspannen wanneer je het nodig hebt. Zo kan je makkelijker omgaan met stressvolle situaties in het dagelijkse leven.
We zullen verschillende ontspanningsoefeningen en technieken aanwenden tijdens de coaching sessies.
Denk bijvoorbeeld aan ademhalingsoefeningen, visualisaties en meditaties.

Hsp-coaching sessie

Jezelf zijn met HSP Eenmaal je jezelf (h)erkent als HSP, kun je ook gebeurtenissen, reacties en zelfs angsten uit het verleden beter plaatsen en relativeren. Het leidt tot een beter zelfinzicht, een sterker zelfbeeld en een steviger zelfvertrouwen. Kortom, het leren kennen van jezelf binnen het kader hoog sensitiviteit, leidt tot een evenwichtiger en aangenamer leven.

Energetische coaching sessie

Energetische coaching biedt een holistische benadering waarbij het lichaam, de geest, de emoties en bijbehorende energie in harmonie worden gebracht. Het is een combinatie van coaching en energetische heling met als resultaat: pijnbevrijding, een verbeterd algeheel welzijn en verhoogde levenskwaliteit.

Moeiteloos gelukkig zijn

Moeiteloos en zorgeloos gelukkig zijn Leren, voelen, loslaten, omarmen, manifesteren . Met behulp van allerlei opdrachten en oefeningen, meditaties. Gaan we kijken hoe je kunt leven in het moment en hoe je de verbinding met jezelf en met alles om je heen vanuit je diepste wezen mag ervaren. Met als doel moeiteloos en zorgeloos gelukkig te zijn.

Mindfulness - in het nu

Tijdens mindfulness of aandacht training leer je doelbewust, in het huidige moment, je automatische gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen met mildheid te observeren. Daardoor ontstaat er inzicht in de natuur van de geest. Je leert milder en aandacht voller naar situaties kijken waardoor je anders in het leven gaat staan. Daardoor word je meer bestand tegen stress, depressie en burn-out.

Reset Jezelf - Rust in je Hoofd

Wat als je controle kunt uitoefenen over je eigen gedachten? * onrustige gedachten laten verdwijnen * genieten van dingen die je blij maken * eindelijk toekomen aan wat echt belangrijk is voor jou

Love yourself - eigenwaarde

Zelfvertrouwen, het is iets waar veel mensen te weinig van hebben. Soms hebben ze het nooit gehad. Soms raakten ze het onderweg ergens kwijt. Som komt dit door trauma, uit de jeugd. En vaak ontneemt het hen veel kansen. De mogelijkheid om zich echt vrij te voelen bijvoorbeeld. Maar ook de vrijheid om alles te doen wat ze eigenlijk zouden kunnen. En wat ze kunnen en niet kunnen zit vaak in hun hoofd. Hier gaan we op stap om dit terug om te vormen. Terug sterk in je jezelf en eigen kracht staan .

Je kan deze sessies boeken via de online knop - onder THERAPHIE | COACHING