De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. 

Footlogix® mousse-formules zijn niet-occlusief, wat betekent dat actieve ingrediënten de huid binnendringen en ongelooflijke resultaten opleveren zonder vettig residu. Footlogix ® producten werken snel en worden snel door de huid opgenomen.

Ook zijn alle Footlogix®-producten vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunnen ze veilig worden gebruikt bij diabetici, senioren en anderen met huidgevoeligheden.

Straderm® is 's werelds eerste dermatologische lijn voor professionele manicure en pedicures, die op cellulair niveau werkt en alle esthetische problemen oplost.