WENKBRAUWLIFT | BROWN LAMINATION

Volle wenkbrauwen...

Iedereen wilt ze, maar niet iedereen heeft ze. Met de Browlamination fixeer je de wenkbrauwen in de gewenste vorm. B

row Lamination wordt ook wel Brow Lift, Eyebrow Lift of Wenkbrauw Lift genoemd.

Door het liften zijn gaatjes in de wenkbrauwen minder zichtbaar en ogen de wenkbrauwen voller.

opgelet: Grote gaten of fout geëpileerde wenkbrauwen kunnen niet altijd gecorrigeerd worden.

Het liften van de wenkbrauwen is één van de meest populaire wenkbrauw behandelingen van het moment!

Bij Brow Lamination ligt de focus op de wenkbrauwhaartjes. Deze worden vaak fluffy omhoog gekamt met als resultaat voller ogende wenkbrauwen, maar elke gewenste vorm is mogelijk. Brow lift is een wenkbrauwpermanent behandeling in twee stappen waarbij de wenkbrauwvorm wordt gecorrigeerd door de haartjes met een chemische oplossing op hun plaats te zetten. In de eerste stap wordt een crème aangebracht die de bindingen in de wenkbrauwhaartjes afbreekt, zodat ze in een nieuwe positie kunnen worden gemanipuleerd.

In de tweede stap wordt een andere crème aangebracht om deze bindingen weer op te bouwen en de wenkbrauwen in hun nieuwe uniforme positie te zetten.

Nadien worden overtollige haartjes weggehaald met pincet. Daarna worden de wenkbrauwen geverfd met wenkbrauwverf.

De browlift groeit uit na 6-8 weken en vraagt de nodige nazorg die je zal worden uitgelegd na je afspraak. Er dient minimaal 8-10 weken tussen twee behandelingen te zitten. 


WIMPERLIFT | LASHLIFT

Een wimperlift, ook wel bekend als lashlift, is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers  worden gekruld en gelift. Het doel van deze behandeling is om de wimpers er langer en voller uit te laten zien, zonder het gebruik van wimperextensions of mascara.

Er wordt een krul en/of liftend effect gecreëerd met je eigen natuurlijke wimpers. Nadien wordt een filler toegevoegd die een boost geeft aan je wimpers. Hierdoor zullen je natuurlijke wimpers langer en dikker worden, meer volume krijgen en meer krullen van zichzelf waardoor je een veel langer resultaat behoudt. Op het einde worden ze gekleurd voor een sterker effect. Het effect groeit uit na 7-8 weken en kan dan herhaald worden.

Het wordt aanbevolen om een professional te raadplegen voor een wimperliftbehandeling om de beste resultaten te bereiken en mogelijke complicaties te voorkomen. 

Een wimperlift is een geweldige oplossing voor mensen die opzoek zijn naar een alternatief voor wimperextensions, omdat je wimpers krullen zonder dat er valse wimpers aan te pas komen . 

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?

Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap en/of borstvoeding
 • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
 • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
 • Bij recent geplaatste PMU/microblading
 • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
 • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

Wat is een wimperlift?

Lash lift is een behandeling waarbij de wimpers als ware een permanent krijgen en dus een mooie krul - perfect als je wimperextensions en mascara wilt vermijden! De behandeling opent de ogen en geeft een levendiger uiterlijk, terwijl de illusie van langere en vollere wimpers wordt gecreëerd.

Hoe werkt een wimperlift behandeling?

 1. De oogcontour wordt schoongemaakt om make-up en onzuiverheden te verwijderen

 2. De krul worden gekozen op basis van de wimperlengte en voorkeur van de klant

 3. De wimpers worden met lijm bevestigd om ze op hun plaats te houden

 4. De permanentvloeistof wordt aangebracht vanaf de wortel tot het midden van de wimpers en laat het ongeveer 10-20 minuten intrekken, afhankelijk van de dikte van de wimpers.

 5. Vervolgens wordt de permanentvloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje

 6. De neutraliserende vloeistof wordt vanaf de wimperwortel naar het midden van de wimper aangebracht en tien minuten laten inwerken

 7. Vervolgens wordt de neutraliserende vloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje

 8. Als de klant wil, kunnen de wimpers geverfd worden om donkere en gedefinieerde wimpers te krijgen - ook aanbevolen voor donkere wimpers om een ​​mascara-effect te krijgen, maar ook omdat de wimpers aan het einde dunner zijn

 9. De behandeling eindigt met een verzorgende keratine behandeling om de wimpers te versterk

Is het mogelijk om te kiezen welke krul je wilt voor je wimpers?

Natuurlijk! De klant heeft meestal de keuze uit drie verschillende krullen: L-curl, U-curl en C-curl. L-krul geeft een rechte buiging en is optimaal voor korte wimpers die een dramatisch effect nodig hebben. U-curl geeft een heel natuurlijke krul en is uitstekend geschikt voor dikke wimpers. C-krul geeft een sterke krul en is perfect voor lange wimpers.

Waar moet je op letten na de behandeling?

Als je de eerste 24 uur niet voorzichtig bent met je wimpers, kan de permanent zakken en een slecht resultaat geven. Daarom is het erg belangrijk om na een wimperliftbehandeling na te denken over de bovenstaande stappen omdat het vocht nog steeds wordt verwerkt tijdens de eerste dag. Zorg ervoor dat je:

• Niet in je ogen wrijft
• Wees voorzichtig rond de ogen
• Vermijd make-up, douchen, stoom en warmte gedurende de eerste 24 uur
• Gebruik geen sterke make-upremover
• Vermijd waterproof mascara
• Gebruik olievrije producten rondom de ogen

Kun je mascara gebruiken na een wimperlift?

Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima. Probeer het gebruik van waterdichte mascara te vermijden om het resultaat of de duurzaamheid van de wimperlift niet te verminderen. Hoe minder je de wimpers belast, hoe langer ze meegaan.

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up.

48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de LashLift of de kleuring zal beïnvloeden.

Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen.

Ook ‘normale’ mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de Lash lift behandeling minder goed blijft zitten. Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de Lashlift of de keluring. Indien je toch met make-up naar de salon komt, geven wij geen garantie op het resultaat.

Kom daarom met goed gereinigde ogen naar de salon.

Epileer je wenkbrauwen minstens 3 weken niet voor jouw behandeling, idealiter 4 weken.

Wat is de nazorg?

 • Geen water, stoom, zweet, make-up, facials, ......
 • Dagelijks verzorgen met de aangeraden nazorg producten.
 • Dagelijks in de gewenste vorm borstelen wanneer de wenkbrauwen nat zijn.