Wat hebben we een heerlijke maanden gehad. Elke dag mooi weer, zonnetje en warmte.

Maar nu is er toch wel een omslag in het weer! In de ochtend is het nog koud en nat en in de middag kan je weer zonder jas naar buiten… Je merkt het wel direct aan onze weerstand. Iedereen begint te snotteren en te kuchen.

Vooral kinderen op het kinderdagverblijf en school komen direct met een snotneus thuis. Vooral nu het weer nog zo kan verschillen van dag tot dag. En wanneer het echt weer kouder en natter wordt, dan kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken.

JE WEERSTAND EEN BOOST GEVEN!

Natuurlijk weten wij allemaal wel de tips om jouw weerstand zo goed als mogelijk op peil te houden.

Eet gezond, probeer alcohol te mijden, elke dag een stukje fruit, zorg voor voldoende rust, ga sporten en wees alert op het gebruik van suiker etc..

Maar wat kan je doen met natuurlijke producten? Wij hebben verschillende producten in ons assortiment om jouw immuunsysteem te ondersteunen.

High Immune met Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea Tree

Zo zorgt de High Immune mede voor een goede weerstand. De fijne mix van etherische oliën in deze blend hebben een fijne en positieve invloed op het immuunsysteem en is te gebruiken vanaf 8 jaar.

Gebruik de etherische olie om een voetenbad mee te maken. Heerlijk met een scheutje basis olie, een schep Epsom zout en 5 druppeltjes High Immune etherische olie.

Natuurlijk ook super om de etherische olie te gebruiken in een diffuser of brandertje.

De spray is super fijn om het huis even lekker te sprayen.

En de roller is een echte life saver in je tas! Ben je onderweg en heb je behoefte om wat vrijer te ademen? Rol dan meteen op de polsen en op de keel. Ook fijn om even mee te cuppen!

 

 

Cough & Sniffs met Kruidnagel, Citroen, Eucalyptus, Kaneel en Rozemarijn

Dit is DE blend die je kunt gebruiken in het voor en najaar. Verdamp de Cough & Sniffs blend in perioden dat er veel verkouden neusjes zijn. De gekozen etherische oliën hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. 

 

De Roll on van deze geur is geweldig om te gebruiken bij vanwege de verzachtende invloed op de keel. Rol meerdere malen per dag op de keel!

 

LEKKER ZELF AAN DE SLAG MET ENKELVOUDIGE OLIËN

Je kan natuurlijk ook zelf een mengsel maken om te gaan gebruiken in een diffuser of brandertje. Denk dan aan de etherische oliën Eucalyptus, Eucalyptus Radiata, Citroen, Tea Tree, Ravensara, Rosalina, Rozemarijn, Lemongras, Zilverspar, Tijm en Oregano.

 

Let wel op wanneer er kleine kinderen in huis rondlopen! Het is goed om hier rekening mee te houden. Rosalina is een fijne en veilige olie om te verdampen in huis bij kleintjes. Dit kan al bij kleintjes vanaf 3 maanden.

Wees dan wel zuinig met gebruik, Less is More! Twee druppeltjes in de diffuser kan al genoeg zijn.

 

TOCH LAST VAN SNOT NEUSJES 🤧 ?

Het blijft lastig, vooral als het weer echt niet meewerkt en druilerig is.. Maar je kan jezelf en het gezin ondersteunen met verschillende natuurlijke producten! Wij hebben een ruim assortiment met veel producten met een positieve invloed op het immuunsysteem. Fijne natuurlijke producten voor groot en klein!

 

VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Zo zielig, die kleintjes met een snotneusje! Je kan zo weinig voor ze doen aangezien ze nog zo klein zijn. Maar voor kindjes vanaf 6 maanden hebben wij fijne natuur producten in ons assortiment om te ondersteunen.

Cough & Cold met Ravensera, Lavendel, Limoen en Rosalina

Te verkrijgen in etherische olie blend, roll on, wrijfolie en badolie

 

Super fijn om met deze producten jouw kleintje te ondersteunen. In een handige kant en klare badolie zodat je zeker weet dat het product niet teveel etherische olie bevat. Maak een lekker badje klaar en laat jouw kleintje genieten van de subtiele geur om weer wat vrijer te kunnen ademen. De wrijfolie is geweldig om de voetjes mee te masseren.

 

TEGEN SNOTNEUSJES VAN 2 TOT 8 JAAR

Verkouden Neusje met Kruizemunt, Lavendel, Citroen en Tea TreeTe verkrijgen in etherische olie blend, roll on en auraspray

De naam zegt al genoeg! Heerlijk om te gebruiken in de diffuser zodra de R weer in de maand zit. Vooral de Tea Tree en Citroen zorgen mede voor een goede weerstand.

 

Zeehondje Hoest Balsem een balsem van de Verkouden Neusje met extra Rosalina

Je kent het wel, je kindje ligt op bed en het lijkt wel of je bij zeehonden crèche Pieterburen loop! Wat een geblaf komt er uit dat kamertje! Smeer de balsem op de rug en borst van jouw kindje. Heel fijn om vrijer te ademen omdat het de luchtwegen verzacht. Je kan ook een klein beetje op de keel smeren voor een verzachtende invloed op de keel. Smeer voor het slapen de onderkant van de voetjes in met de balsem en trek sokjes aan. Via de voeten komen de etherische oliën het lichaam binnen.

 

Natuurlijk kan je ook bij oudere kinderen deze producten blijven gebruiken.

BIJ GROTE SNOTNEUZEN 😉

Voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen hebben wij nog een aantal fijne producten in ons assortiment.

Epic Long Balm een balsem met Kruidnagel, Gember, Kaneel, Lavendel, Citroen, Kruizemunt, Mentha arvensis en Eucalyptus

Echt een fantastisch product! Deze staat bij mij thuis standaard op het nachtkastje! Smeer hiermee de borst en rug in wanneer je last hebt van de luchtwegen. Door de warmte van je lichaam verdampen de etherische oliën en adem je die in, rechtstreeks naar de longen. Het heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, bij kriebel in de keel en ondersteunt het immuunsysteem.

Badolie Eucalyptus & More met Eucalyptus, Tea Tree, Oregano, Kamfer en Citroen

Een weldadige badolie! Geen bad? No worries! Maak een voetbad met een scheutje Eucalyptus & More en wat Himalaya zout. Ga niet in een warm bad als je koorts hebt!

Badzout Sneeze met Himalayazout, Epsomzout, Baking soda, Kokosolie, Eucalyptus,Tea Tree, Citroen, Sinaasappel en Rozemarijn

Heerlijk om mee in bad te gaan of mee te scrubben. Heerlijke verfrissende geuren die je helpen als je last hebt van de luchtwegen. De oliën ondersteunen het afweersysteem en helpen je vrijer te ademen. Denk er wel aan, als je koorts hebt is het beter om niet in bad te gaan. Neem in dat geval een douche of een voetbad.

Roll on Breath

Deze roller is super handig in gebruik! Een fijne geur om op de keel en borst te smeren om vrijer te ademen en de luchtwegen te verzachten. Even in de handen rollen, warm wrijven en ermee cuppen is super fijn om te doen!

Samen met de High Immune roller en de Cough & Sniffs roller in de tas wanneer je toch op pad moet!

 

En ben je echt niet lekker, pak dan vooral je rust! Lekker onder de wol met de ondersteunende producten op je nachtkastje en een kopje gember thee met honing erbij. Zo ondersteun je jouw afweersysteem op een natuurlijke manier.