Mooie en verzorgde nagels zijn onmisbaar voor de hedendaagse vrouw. Onze specialiteit is het professioneel verstevigen en / of verlengen van uw natuurlijke nagels. Hierbij gebruiken wij voornamelijk gels. Gelacy (acryl gel) zal enkel gebruikt worden bij nagelbijters , trauma nagels. 

 

Om uw gelnagels perfect te houden, zullen de nagels ongeveer één keer om de 3 tot 4 weken een nabehandeling krijgen.

Dit heet een bijwerking.

U heeft keuze tussen een ‘French Manicure’. Hierbij is de vrije rand wit en het nagelbed naturel of roze. Ondertussen bestaat deze keuze ook al met een gekleurde rand. 

Een belangrijk verschil tussen de French manicure en de babyboom gelnagels is dat er bij de babyboom nails geen strakke smile line is. Er is dus geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de witte vrije rand van de nagel. Bij deze nagelstyling techniek laat je de kleur van het nagelbed overlopen in de vrije rand. Dit zorgt voor een natuurlijk effect. Sommige mensen vinden de scherpe smile line bij gelnagels met French manicure te strak.

Daarnaast kan u kiezen voor een gekleurde nagel in uw favoriete kleur.

Om een mooi resultaat te verkrijgen dienen klanten die ernstig nagelbijten of zeer korte nagels van zichzelf hebben, soms hun nagels de eerste maal te laten verlengen. Dit heet het plaatsen van een nieuwe 'set' nagels.

Voor de gewenste lengte van de nagels wordt er gebruikgemaakt van sjablonen of tips. Allereerst wordt op de voorbereide nagel een tip of sjabloon aangebracht. Nageltips worden op de nagel bevestigd en bijgevijld naar de natuurlijke vorm van je nagels. Een sjabloon vormt zichzelf naar de vorm van je nagel.

• Kunstnagels met gel die 3 à 4 weken blijven

• Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel.

• Geen droogtijd

• Ze hebben een glanzend oppervlak.

• Keuze uit 300 kleurtjes en glitters. 

• Nail-art naar keuze !

• U kan deze er thuis zelf NIET afhalen

En ja ook op je tenen kan gel geplaatst worden . Het voordeel is dat je teennagels minder snel groeien en dat u zo geniet heeft tot 6 weken , van heerlijke propere voetjes. Geen barstjes of krasjes meer op de nagellak. 

Wat moet een vrouw nog meer hebben ?