EEN AURASPRAY, WAT IS DAT?

Van verschillende etherische oliën blends in vele thema’s.

Van deze blends maken wij ook aurasprays. Dit houdt in dat wij de olie aanlengen met een speciale alcohol waardoor je de geur kan vernevelen. Een alcohol is nodig om de olie überhaupt te kunnen vernevelen zonder dat deze direct op jou neer valt.

De geur van alcohol vervliegt vrij direct waardoor de geur van de etherische oliën overblijft.

FREQUENTIE…

Een auraspray gebruik je om een bepaalde energie in je aura of energie veld te krijgen.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen. Dit energieveld heeft een bepaalde trilling/frequentie wat wordt gemeten in Herz. Jouw eigen frequentie gaat omlaag door bijvoorbeeld negatieve gedachten. Dit kan je echt merken doordat je humeur slechter wordt, je voelt je lusteloos en je hebt minder zin om dingen te ondernemen.

Ook onze aurasprays hebben een bepaalde frequentie, daarom spreken wij ook wel van een geurfrequentie.

Door een auraspray te gebruiken verander je jouw frequentie. Je zorgt dat jouw trilling wordt ‘opgeladen’ aangezien een etherische olie een hoge trilling heeft. Zo heeft Rozen olie een trilling van ruim 500 Hrz!

Je kan je voorstellen dat het erg prettig kan zijn om een auraspray te gebruiken!

Naast het verhogen van jouw frequentie hebben etherische oliën ook nog eens fantastische andere eigenschappen om ons mee te ondersteunen.

 

VERSCHILLENDE THEMA’S VAN AURASPRAYS…

Wij hebben nogal wat thema’s in ons assortiment. Van geurfrequenties om goed te gronden tot beschermen.

Sommige oliën hebben namelijk de geweldige intentie om jouw energieveld wat dichter tegen je aan te trekken. Je kent het misschien wel, je komt een verjaardag binnen en je zit naast iemand waar je helemaal niet blij van wordt..

Waarom, geen idee! Maar je voelt je gewoon niet prettig.

Het kan zijn dat deze persoon zelf erg laag in zijn of haar energie zit en dat je dit merkt. Om dit tegen te gaan is het prettig om jouw eigen energie wat dichter naar je toe te trekken waardoor je minder last hebt van andermans energie.

Dit kan je dus doen met een auraspray speciaal voor dit thema zoals bijvoorbeeld de Protection of de Bescherming.

 

Maar ook andere thema’s zoals Lekker Slapen vind je terug in aurasprays. Je kan jouw nachtrust op een natuurlijke manier ondersteunen door een auraspray te gebruiken voor het slapen gaan. Ook in deze frequenties hebben wij verschillende thema’s laten terug komen. Van niet kunnen slapen door piekeren tot last hebben van vervelende dromen.

Gebruik de spray voor je gaat slapen. Zet de frequentie van jouw keuze op je nachtkastje zodat je de geurfrequentie niet vergeet en ook kan gebruiken wanneer je midden in de nacht wakker wordt.

BLOKKADES IN JOUW ENERGIE…

Soms kan het zo zijn dat een heftige gebeurtenis een blokkade in jouw energie kan veroorzaken. Je merkt dat de energie niet meer lekker stroomt, je voelt je leeggezogen en je kan zelfs pijn ervaren op bepaalde plekken.

Wanneer je weet wat dit heeft veroorzaakt, kan je met een auraspray ook veel werk verzetten.

Het kan je ondersteunen in jouw proces om deze blokkade los te trillen. In ons thema Helen & Loslaten vind je vele producten die jou kunnen ondersteunen bij deze energetische klus. Kom jij er zelf niet uit, mail of bel ons dan gerust voor persoonlijk advies.3

 

HOE GEBRUIK JE EEN AURASPRAY?

 

Een auraspray gebruik je in je energie veld. Het is fijn om even je ogen te sluiten, rustig te staan en te ademen. Strek je arm boven je hoofd en spray 1x, vervolgens links en rechts naast je schouders ook nog een keer sprayen. Blijf even staan en voel wat de energie van de spray met je doet. Vervolgens kan je gewoon weer lekker doorgaan met waar je mee bezig was.

 

Ben jij bezig om een energetische blokkade of een trauma te verwerken, dan is het goed om de spray in te zetten op het moment dat je hier ook echt mee bezig bent. Of wanneer je er even de tijd voor kan nemen. Het kan namelijk zo maar zijn dat het emoties los kan maken. Dit wil je niet vlak voor je naar je werk gaat bijvoorbeeld…

LIEFDE IS DE HOOGSTE FREQUENTIE…

Naast deze thema’s hebben wij nog zoveel meer keus. In ieder geval goed om te weten dat de wetenschap heeft gemeten dat Liefde de hoogste frequentie heeft. Dus een knuffel van iemand krijgen of aan iemand geven die dit nodig heeft, kan echt een verschil maken. Het is ook niet voor niets dat wanneer je verliefd bent, je het gevoel hebt dat je de hele wereld aankan! Je hebt energie voor 10 en je bent vrolijk en blij! Gelukkig hebben wij ook geurfrequenties met het thema Liefde. Een beetje extra liefde is altijd goed toch .