REMEDIES… WAT ZIJN DAT EIGENLIJK?

De remedies  zijn op intuïtie gemaakt met verschillende geurfrequenties, kristallen en codes.

Het is energetisch geladen water en ze zijn ontwikkeld om je te helpen bij je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.
Alle remedies hebben een positief effect op jou als mens en je spirituele wezen.

Ze werken door op ieder niveau en in de diepste lagen van je zijn.

 

Het is dus een frequentie zonder etherische olie en dus zonder geur.

De vloeistof die je tot je neemt is opgeladen met verschillende etherische oliën, kristallen en codes.

Healing op lichamelijk , emotioneel , spiritueel en zielniveau 

 

HOE DE REMEDIES ZIJN ONTSTAAN

 

Neem bijvoorbeeld het gebrek aan eigenliefde. Waar ligt dit nou aan? Ik heb gemerkt dat dit voor iedereen anders is.

Ben je in je jeugd niet gehoord of verwaarloosd? Of komt het doordat je dit gevoel hebt meegenomen uit een vorig leven?

Het kan ook zijn dat dit een Karmisch stuk is wat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Kortom; het gebrek aan eigenliefde kan verschillende oorzaken hebben. Daarom bestaat de remedie dan ook uit meerdere geurfrequenties om al deze dieper liggende oorzaken aan te pakken.

 

 

Er zijn verschillende tools gebruikt om de Remedies op te laden. Natuurlijk zijn de geurfrequenties een belangrijk onderdeel. Daarnaast is er gebruik van kristallen en codes. 

Marianne van de groene linde verteld over de inhoud ;

GEURFREQUENTIES

 

Zo ben ik voor alle remedies gaan invoelen welke geurfrequenties bij de thema’s resoneren. In sommige remedies zijn er wel 7 of 8 verschillende geurfrequenties verwerkt!

De geurfrequenties hebben hun energie afgegeven aan de drager van de remedies; water en alcohol. De mensen die werken met de geuren van De Groene Linde, weten dat de frequentie overdraagbaar is door het glas. Zo wordt de energie afgegeven aan de vloeistof. Er is geen etherische olie toegevoegd en daarom hebben de remedies geen geur.

De Remedies zijn dus allemaal geladen met de gekozen geurfrequenties, maar mijn droom ging verder…

KRISTALLEN

 

Naast gebruik te maken van de geurfrequenties werd me ”verteld” dat ik ook de energie van de kristallen mocht gaan gebruiken bij het creëren van de remedies.

De kristallen hebben ook allemaal een eigen trilling ofwel frequentie. In de Stockbottles wordt ook de energie van verschillende kristallen verwerkt. 

Het was een heel karwei om voor 44 verschillende remedies de juiste kristallen te vinden en ze moesten ook nog eens door de hals van de fles passen!

CODE

 

In mijn droom werd me ook verteld dat ik codes kon gaan maken en dat ik ondersteund zou worden in het maak proces. Ik vond dit in eerste instantie heel erg vreemd dat ik dit mocht gaan doen. Maar ik ben gaan zitten met een oude geo-driehoek en een passer van mijn zoon Tycho en ik ben gaan tekenen.

Tijdens het maken van de eerste code, eigenliefde, was ik zo verbaasd over wat er met me gebeurde. Tijdens het tekenen voelde ik de code al in mijn energie systeem zijn werk doen. Omdat ik totaal geen ervaring had met het maken van deze codes heb ik verschillende codes door lieve mensen uit mijn omgeving laten voelen. Ze vertelden me precies waar de code voor bedoeld was zonder het thema te weten!

 

Naast de remedies om in te nemen zijn er 5 verschillende remedie sprays .

In 5 verschillende thema’s heb zijn meerdere remedies gecombineerd die nodig zijn om dit thema te ondersteunen.

De sprays zijn dus geurloos, je maakt echt gebruik van de frequenties van de remedies. Sommige mensen vinden het prettiger om te sprayen dan een remedie in te nemen. En sommige mensen kunnen moeite hebben om de geur van een etherische olie te verdragen. De sprays zijn ook zeer krachtig!

 

DOSERING & GEBRUIK

We bekijken wat de beste en juiste dosering is . 

Soms moeten er verschillende samen gevoegd worden .

 

HOE JE DE REMEDIES NOG MEER KUNT GEBRUIKEN

Als de energie van de remedie toch nog te hevige reacties bij je oproept, dan kan je beginnen met het flesje bij je in de buurt te zetten. Of leg het in je bed als je gaat slapen. Hou het flesje vast wanneer je lekker op de bank zit.

 

UITWENDIG

Lichamelijke klachten hebben soms een energetische oorsprong en sommige van die klachten kan je uitwendig gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan lage rugpijn. Zoek uit welke remedie je kan helpen om daar vanaf te komen. Pendel bijvoorbeeld of gebruik een bio-tensor. Breng dan de remedie op de huid aan, op de plek waar je de pijn ervaart.