Wij krijgen nogal vaak de vraag: ‘waar moet ik mee beginnen, er is zoveel keus’. Eigenlijk is dan altijd ons advies Reinigen, Gronden en Beschermen.

Ook wanneer je onrust ervaart, slecht slaapt of vage klachten hebt die je maar niet kan duiden. Misschien heb je zelfs al een arts bezocht en loop je ook daar vast. Het kan zomaar zijn dat jouw klachten energetisch zijn.

Ik had zelf altijd last van een enorm pijnlijke schouder. Soms kon ik mijn arm niet eens goed bewegen van de pijn. Artsen, zelfs in het ziekenhuis konden niks vinden. Er was niks mis met mijn schouder dus er zat niks anders op dan er maar gewoon mee te leven….

Een energetische blokkade door een trauma kwam ik jaren later achter! Door de eerste stap van het reinigen, gronden en beschermen te zetten kwam het oude trauma naar voren en kon ik er eindelijk iets tegen doen.

Door te reinigen, gronden en te beschermen raakt jouw energetisch lichaam meer in balans en ervaar je een gevoel van rust. Doordat je eigenlijk de afleiding van energie van buitenaf kwijt raakt, merk je waar behoefte aan aandacht is. D

e vage klachten waar je maar geen aanleiding voor kan vinden worden duidelijk.

Het zijn energetische klachten en jouw lichaam vraagt om aandacht hiervoor!

 

Ook kinderen zijn gebaad bij dit ritueel. Vooral de kinderen van deze tijd, gevoelig en zoveel prikkels!! Op school met 30 kinderen in de klas, heftige televisie beelden en het nieuws waar ook eigenlijk nooit iets leuks wordt besproken.

Veel kinderen maken zich zorgen, liggen te piekeren en hebben last van de energie van de mensen om zich heen.

Mijn eigen kinderen zijn hier een goed voorbeeld van. Mijn oudste had zoveel last van alle prikkels en energie om hem heen. Soms kwam hij zo ontzettend boos thuis, schreeuwen en huilen. Ik wist dan echt niet wat er aan de hand was. Door hem te reinigen bij thuis komst merkte ik dat hij alle negatieve energie van zich af kon laten vloeien. En door het beschermen voor het naar school gaan kwam hij al een stuk rustiger thuis.

 

HET DAGELIJKS RITUEEL VAN HET REINIGEN, GRONDEN EN BESCHERMEN…

Wij hebben verschillende producten voor verschillende leeftijden en frequenties om jezelf te reinigen, gronden en te beschermen. Het principe van wat het voor je doet en hoe te gebruiken is voor iedereen hetzelfde, alleen de hoeveelheid is voor jongere kinderen gewoon wat lager. Voor de juiste dosering en gebruik bij kinderen hebben wij een handig boekje online en als boekje te bestellen. Hier vind je alles terug in handige schema’s. Lees dit goed door voor je de producten gaat gebruiken bij jonge kinderen. Vanaf 8 jaar kan je de normale dosering zoals hieronder beschreven aanhouden.

BESCHERMEN

Wanneer je de deur uitgaat kan je altijd energie van anderen overnemen. Vooral als je al erg openstaat of erg gevoelig bent. Mensen met een negatieve energie slurpen jouw energie op of je merkt dat er energie aan je plakt. Zit maar eens op een gezellige verjaardag naast een persoon die enorm negatief is en een hele lage energie heeft. Je kan je dan echt vervelend gaan voelen! Moe, futloos of juist boos en onrustig. De energie van die persoon loopt over in jouw energie.  Maar ook ben je kwetsbaarder voor entiteiten.

Deze kunnen dan, als ze de energie trilling herkennen, bij je aanhaken. 

 

Door jezelf te beschermen zorg je ervoor dat je jouw aura sluit en er geen energie van anderen binnen kan komen maar ook hou je tegen dat jouw energie weg lekt. Gebruik de spray om te beschermen iedere ochtend of op het moment dat je de deur uit gaat.

Sluit je ogen en spray 3x met gestrekte arm boven je hoofd. 1x recht boven het hoofd en 2x aan de beide kanten. Blijf even staan en voel hoe de energie zich dichter om je heen sluit.

Niet alleen etherische olie kan deze beschermende ondersteuning bieden. Ook stenen zijn erg fijn om bij je te dragen. Denk bijvoorbeeld aan de Labradoriet, Versteend Hout, Seleniet, Kambaba Jaspis, Tijgeroog en Tijgerijzer. 

REINIGEN

Reinigen is fijn om te gebruiken wanneer je thuis komt. Je merkt dat je wat vermoeid bent na een drukke dag. Natuurlijk is een dag werken soms wat vermoeiender dan anders, maar het kan ook energetische moeheid zijn. Gedurende de dag doen we ook vele indrukken op die ons energetische lichaam flink kunnen vervuilen. Met als gevolg dat we ons moe en uitgeput voelen. Het lichaam verkrampt en we kunnen niet meer ‘vloeiend’ leven.

Bij het gebruik van een reinigende spray ga je dit verschil ook herkennen.

 

Ondanks je beschermende spray kan het toch zijn dat er wat negatieve energie aan je plakt. Deze spray is ook heerlijk om te gebruiken wanneer je merkt dat je wat onrustig bent zonder echte reden. Reinig jezelf door de spray te gebruiken wanneer je thuis komt, zoals beschreven bij de beschermende spray. Blijf ook weer even staan en voel hoe de zware energie van je af vloeit.

 

Het is ook fijn om in de avond of na je werk/school onder de douche te gaan staan. Sluit je ogen en visualiseer hoe de energie van je af spoelt. Je kan het zelfs zien als een donkere kleur die van je af stroomt zo met het water mee het putje in. Heerlijk!

 

De producten super fijn om te gaan gebruiken als reinigers van jouw energie.

Onder het thema Energetische Reiniging vind je alle producten om jezelf en je ruimte mee te reinigen.

Want ook jouw huis of werkruimte kan weleens een energetische reiniging gebruiken. Na een verjaardag, visite of een zwaar gesprek kan het echt heerlijk zijn om je huiskamer energetisch te reinigen.

Wij hebben een speciaal proefpakketje met 3 verschillende reinigers, Palo Santo, Clean Energy en de Salie spray. Deze 3 zijn echt heel fijn om in de ruimtes te gebruiken en hebben alle drie een hele andere geur. Het is dan maar net wat jij fijn vind ruiken, vandaar ook dit proefpakket. Ook kan je Palo Santo hout en gedroogde Salie branden om jouw huis te reinigen.

 

Ook stenen zijn goed in te zetten om energetisch te reinigen.

De meest bekende reinigende steen is de Bergkristal. Draag deze bij je of leg deze onder je kussen om zo de hele nacht in de energie te liggen. Dit is ook een vrij vriendelijke steen.

Maar ook de Zwarte Toermalijn helpt je om negatieve energie los te laten én beschermd tegelijk jouw energie.

Ook de Hematiet en de Zwarte Obsidiaan voeren negatieve energie af naar de aarde waardoor jij er geen last meer van hebt.

 

Let wel op de Zwarte Obsidiaan. Deze heeft een vrij heftige energie, als jij erg gevoelig bent voor energie is deze steen wellicht iets te krachtig.

GRONDEN

Veel mensen zijn het contact met de aarde verloren en zijn daarom niet goed gegrond. Niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten:

➛ Je kan je onveilig en onrustig voelen

➛ Je hebt last van angsten

➛ Je energie stagneert en wordt niet afgevoerd wat kan leiden tot hoofdpijnen

➛ Je kan je niet goed concentreren, leren en hebt last van vergeetachtigheid

➛ Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt

➛ Je hebt vaak te kampen met geldproblemen of problemen met andere basisbehoeften zoals werk en huisvesting

➛ Je hebt allerhande lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra

➛ Slaapproblemen

➛ Je leeft teveel in je hoofd

➛ Je bent een dromer of een enorme denker

➛ Je voelt je aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen

Herken jij jezelf in deze uitingen?

Probeer dan eens te gronden met 1 van de grondende producten.

Ikzelf vind het prettig om te gronden met de olie.

Ik maak dan een lekker voetbad of ik masseer mijn voeten in met de Grondende Massage olie.

Zo breng je het product op de plek aan waar het z’n werk moet doen, onder de voeten. Gebruik dit product voor het slapen gaan. Je zal merken dat je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt.

 

Ook voor het gronden kan je heel goed gebruik maken van stenen. Leg een steen onder je kussen zodat je de hele nacht in de energie ligt of draag een steen bij je overdag. Je kan dan denken aan de Rode JaspisVersteend HoutBoomagaatHematietRookkwartsTijgerijzer en de Sneeuwvlok Obsidiaan.

WELKE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT OM IN TE ZETTEN

Om het beste resultaat te ‘boeken’ is het verstandig om met deze drie thema’s te gaan werken. Verdeeld over de dag kan je met een gerust hart drie producten naast elkaar gebruiken. Natuurlijk kan je ook losse producten gebruiken wanneer jij jezelf herkent in 1 van de 3 thema’s. Op de foto’s bij de verschillende thema’s hebben wij alle producten gezet.

De producten om te reinigen, gronden en beschermen kan je ook handig als gezinspakket bestellen. Deze pakketten zijn er van de verschillende lijnen en voor de verschillende leeftijden. De pakketten zijn als enkel olie, enkel sprays en in combinatie sprays (reinigen en beschermen) en olie (gronding) verkrijgbaar.

 

Wil jij eerst de producten testen voor je direct aan een grote uitgave begint? Dat kan! Wij hebben van alle pakketten een klein proefpakket in ons assortiment. Hierin zitten van alle drie de geuren een 10 ml spray flesje. Super handig om later bij te vullen vanuit de grote fles voor onderweg in de tas!

REINIGEN GRONDEN EN BESCHERMEN PAKKET

Onze ‘bestsellers’ in 1 pakket. De Clean Energy is ook erg fijn om ruimtes mee te reinigen. Een handig pakket dus wanneer je ook jouw huis of praktijkruimte wilt reinigen.

HSP FREQUENTIES

Een fijne en krachtige geurlijn speciaal voor hsp’ers. Deze frequenties komen niet al te hard binnen, iets wat vaak ervaren wordt wanneer je zo gevoelig bent.

REINIGEN GRONDEN BESCHERMEN VOOR PEUTERS

Deze fijne sprays zijn te gebruiken bij kinderen vanaf 2 jaar. Deze sprays zijn op basis van hydrolaten waardoor deze veilig te gebruiken zijn bij peutertjes

REINIGEN GRONDEN BESCHERMEN VOOR KLEUTERS
Voor kinderen vanaf 4 jaar gebruik je de kleuter sprays. Fijne geuren in super leuke flesjes! Voor kinderen is de uitstraling toch wel een belangrijk ding 😉.