Kunstnagels


Met gelnagels kun je precies die nagels krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

De lengte, vorm en kleur kun je helemaal naar wens aanpassen.

Ik werk met verschillende Europese herkende merken. De hoofdzakelijke zijn Jetset , Pronails, ugly duckling. Deze merken zijn een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant. De merken zijn ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden.

De gel wordt dus gebruikt om het opbouwen en het maken van je nagels . Deze kunnen enkel verwijderd worden met het wegvijlen. Daarna wordt deze uitgehard in een led lamp.

Deze nagels blijven 3 tot 4 weken. Geen problemen meer zoals je met gewone nagellak hebt. 

 

Tips of sjablonen

Nagels kan je verlengen met tips of sjablonen. Tips zijn verlengstukjes die op je nagel gelijmd worden. Het geheel wordt vervolgens gevijld. Bij sjablonen wordt er een papiertje rond de vinger onder de nagel geplaatst. Op dat papiertje wordt vervolgens de gel aangebracht. Zodra de gel uitgehard is onder de lamp, kan het papiertje verwijderd worden. Je kunstnagel bestaat bij de sjabloontechniek volledig uit gel.Stijlen

Gelnagels kunnen in elke gewenste vorm worden gemaakt en gevijld; met ronde of vierkant nageltoppen.

Een french manicure is waar het allemaal mee begon. Dit zijn blanke lange glanzende nagels met mooie witte randen. Nu worden er ook de witte randen vervangen door kleur.

Full color is de nagel volledig in de gekozen kleur. 


Nail art 

De mogelijkheden voor nail art zijn eindeloos. Je kunt er uitgebreid creativiteit en fantasie mee uitleven. Voor diegenen die zich echter nog wat onzeker voelen, eenvoud siert ook. Nail art zit in de prijs inbegrepen! 

een grip uit mijn aanbod; 

 

Strass steentjes
Strass steentjes zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en vormen. 

Stickers

Ik werk met verschillende soorten stickers , met het merk van D'or Nails kan je verschillende tekeningen , vormen creëren. Dan zijn er stickers met tekeningen , bloemen of zelfs strass steentjes. Deze worden net als alle verwerkt en geven mooi resultaat .

Glitter
Voor extra ‘bling bling’ effect kun je gebruik maken van glittertjes of glittergel.

Stempels

Dit zijn afbeeldingen die u op uw nagels kunt plaatsen,

Bloemen

Er bestaan gedroogde bloemen die perfect kunnen verwerkt worden in uw nail art.

Folie 

Door een speciale techniek met lijm en folie , kunt u speciaal design krijgen .

 


Gelnagels op tenen 

En ja ook op je tenen kan gel geplaatst worden . Het voordeel is dat je teennagels minder snel groeien en dat u zo geniet heeft tot 6 weken , van heerlijke propere voetjes. Geen barstjes of krasjes meer op de nagellak. 

Wat moet een vrouw nog meer hebben ?